top of page

2024 Özel Günler, Uzun Hafta Sonu ve Tatiller Takvimi

Ajandanıza şimdiden not edin!

Herkese Merhaba,


Lopapen'den selamlar, kucak dolusu sevgiler!


Harika bir yılı geride bırakıyoruz. 2024 için heyecanlıyız, kalan günleri sayıyoruz.

Bugünü saymazsak önümüzde sadece 3 gün kaldı. Farkında mıyız :)



Yeni koleksiyon heyecanı, yeni yıl heyecanı derken, heyecanımıza heyecan katan bir konuyu daha bugün önünüze getiriyoruz. 2024 ajandamızın içeriğini hazırlarken aldığımız notlarla sizin için bir takvim hazırladık. Uzun bayram tatilleri ve uzun hafta sonuna uygun resmi tatilleri ile bir çok mola fırsatı sunan 2024'e cömertliğinden dolayı en içten teşekkürlerimizi sunuyor ve hemen konuya giriyoruz.


Gezdir bizi 2024 :)

Yılın Başlangıcı: Pazartesi ile Müthiş Bir Start Yılın ilk günü Pazartesi gününe denk geliyor. Harika bir başlangıç değil mi? 2024, enerjik bir Pazartesi ile ve yine heyecanla başlıyor.


Artık Yıl ve Şubat: Özel ve Eşsiz Bir Ay 2024 bir artık yıl, bu da Şubat ayının 29 gün çektiği anlamına geliyor. Doğum günü 29 Şubat olanlar bizimle mi? Dahası, Şubat ayı bir Perşembe günü başlıyor ve yine bir Perşembe günü bitiyor.


Planlamaya Heyecan Katın 1 Nisan Pazartesi gününe denk geliyor, ve özel günler arasında 14 Şubat Sevgililer Günü'nün Çarşamba gününe isabet etmesi gibi heyecan verici detaylar da var. 9 Nisan Salı günü Şeker Bayramı arifesi, 10, 11, 12 Nisan ise Bayram günleri, tatil planlarınızı şekillendirmek için muhteşem bir fırsat sunuyor. Bayram sonrası gelen hafta sonu ve arife gününden önceki Pazartesi ve hatta önündeki hafta sonu ile birleştirerek, tatilinizi daha da uzun tutabilmek ise size kalmış.


Baharın Uzun Hafta Sonları ve Tatil Fırsatları 23 Nisan ve 1 Mayıs'ın Çarşamba günlerine denk gelmesiyle, baharın uzun hafta sonları yakalama fırsatını sunuyor. Bu ay, tatil planlarınızı gerçekleştirmek için ideal!


Haziran: Bayram Birleşimleri ve Uzun Tatil İmkanları 15 Haziran Cumartesi Kurban Bayramı arifesi ile başlıyor, ardından 16 - 19 Haziran tarihleri arasında süper ve hafta sonuna bir birleşim ile yine uzun bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz! Bayram tatilinin keyfini doyasıya yaşayın.



Temmuz: Yazın İlk Günü ve Tatil Planları

Temmuz ayı, yazın enerjisiyle dolu bir ayı müjdeliyor. 15 Temmuz Pazartesi, belki de yaz tatiliniz için mükemmel bir başlangıç olabilir!


Ağustos: Zafer Bayramı ve Uzun Hafta Sonu

30 Ağustos Cuma günü, Zafer Bayramı'na denk geliyor ve muhteşem bir uzun hafta sonu fırsatını beraberinde getiriyor. Bu tatil, dinlenmek veya kısa bir kaçamak yapmak için ideal.


Eylül: Altı Haftalık Macera Eylül ayı, Pazar günü ile başlayarak bizleri altı haftalık bir maceraya davet ediyor. Bu ay, tatil planları yapmak ve kendinize zaman ayırmak için hepimize geniş bir pencere açabilir.


Sonbaharın Molası, Kutlama ve Anma Günleri 29 Ekim Salı günü, Cumhuriyet Bayramı'na denk geliyor ve Pazartesi'yi de katarsak, sonbaharda mini bir mola ve kutlama fırsatını sunuyor.


Kasım, 10 Kasım Pazar günü Atatürk'ü Anma Günü ve bizlere başkent Ankara'ya bir yolculuk ve Anıtkabir ziyareti için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Yılın Kapanışı ve Yeni Yıl Heyecanı Aralık, Pazartesi günü ile başlıyor. 31 Aralık Salı günü, önündeki Pazartesi ve hatta hafta sonu ile bir birleşim daha mümkün, yeni yıla harika bir başlangıç için neden olmasın.





Biz tüm bu tatil fırsatlarını 2024 ajandamıza not ettik. Eğer siz henüz kaydetmediyseniz başlamak için şimdi harika bir zaman!


Tüm programınızı kolaylıkla planlayabilmeniz için tasarladığımız ve sınırlı sayıda ürettiğimiz bu ajanda, kullanıcı dostu sayfa düzeni, dolma kalem uyumlu sayfaları, dokulu vegan deri ve altın yaldız detaylarıyla sizi bekliyor. Adınızın baş harfleri ve sembollerle kişiselleştirebildiğimiz bu günlük ajanda, size özel anlamlar sunmak için tüm şıklığı ile yıl boyunca hep yanınızda olacak.


Eğer henüz siparişinizi oluşturmadıysanız bugün ve gece verilen siparişleri keyifli bir gece mesaisi ile yarın öğlen kargoya teslim edeceğimizi bilmenizi isteriz. Bir çok yakın şehirde ertesi gün, uzak şehirlere 1 Ocak haftası teslimat ve sadece İstanbul'da kurye ile kişiselleştirme işleminin yapıldığı aynı gün ekspres teslimat seçenekleri ile hızlıca kapınızda.


Şimdiden iyi seneler ve sevgiler,

Pınar

❤️


46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page